ORGANİK TARIMA GEÇİŞ

Ulusal Çay Konseyi

Genel Haberler
ORGANİK TARIMA GEÇİŞ

5 Temmuz 2017 Saat/10.00 da Ulusal Çay Konseyinin öncülük ettiği , Çayeli Ziraat Odası ve RTEÜ Ziraat ve Doğa Bilimleri Akademik personeli iş birliği ile; Çayeli Muhtarlar Derneğinde “Organik Tarım” temalı seminer gerçekleştirildi.

Katılımın yoğun olduğu seminer 2 bölüm halinde yapıldı. 
İlk Bölümde Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof Dr. Fatih SEYİS ve Yrd. Doç Dr. Keziban YAZICI “ Organik Tarım “ bilgilendirme sunumlarını yadı. Prof. Dr. Fatih SEYİS Organik Tarımın öneminden bahsederken, Araş. Gör. Emine YURTERİ ve Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi son sınıf öğrencilerinin de görev aldığı Organik gübre deneme parselleri hakkında bilgilendirme yaptı. Birçok projeyi yürüttüklerini ifade eden SEYİS, birlikte hareket ettiğimiz sürece organik tarımın faydalarını göreceklerini ifade etti.

Konseyimiz Yönetim Kurulu Üyesi Resul OKUMUŞ, Konseyimiz Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa DEMİRCİ , Prof. Dr. Fatih SEYİS, Yrd Doç. Dr. Keziban YAZICI ile İzleyicilerin sorularının cevaplandığı 2. Bölüme geçildi. Soru – cevap bölümünde organizasyonun yapılmasında memnun kaldıklarını ifade eden katılımcılar, bu tür organizasyonların sık sık yapılmasını ifade ettiler.

Son olarak söz alan Ulusal Çay konseyi Genel Sekreteri Oğuzhan CİVELEKOĞLU, bu organizasyonun bir başlangıç olduğunu çay tarımının yapıldığı ilimiz ve çevre illerin ilçelerinde de bu organizasyonun gerçekleştirileceğini ifade etti.

Henüz yorum yazılmadı

Yorum Yaz

Sizde yorum yazın...
Adınız
E-posta
Yorum
 
video prodüksiyon şirketi